logo
RNTV Live

Moarte suspectă în Prahova

sursa foto ziarulincomod.ro
Mihai Constantinescu

Moarte suspectă în Prahova.

Tragicul eveniment s-a produs în localitatea Băltiţa din Prahova, în urmă cu două zile. Poliţiştii din cadrul Secției Rurale de Poliție Cocorăștii Colț au fost sesizați de către un bărbat despre faptul că pe o stradă din comuna Băltița se află un bărbat căzut. Era în stare de inconștiență.

Din verificările efectuate a reieșit faptul că între bărbatul în cauză și un vecin de-ai săi ar fi avut loc un conflict. Ulterior, cei doi bărbați au plecat către locuințele lor, moment în care, bărbatul în vârstă de 40 de ani, ajuns în dreptul imobilului său, ar fi căzut la pământ.

La fața locului a sosit un echipaj al ambulanței . Au fosta efectuate manevre de resuscitare, însă fără rezultat. La scurt timp a fost constatat decesul acestuia.

Moarte suspectă

În urma examinării preliminare a suprafeței exterioare a corpului acestuia de către un medic legist, nu au fost identificate urme vizibile de violență.

Trupul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/anm-a-emis-o-informare-meteo-de…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor