logo
RNTV Live

Investiţie importantă în Mitică Apostol Ploieşti

andrei volosevici 1
Mihai Constantinescu

Investiţie importantă în Mitică Apostol din Ploieşti! Municipalitatea anunţă că Administrația Națională Apele Române și-a exprimat oficial acordul pentru realizarea acestei investiții, care implică realizarea unui sistem de deversare a apelor reziduale în canalul Buda – Casa Sitelor, prin racord în zona viitoarei stații de epurare, ce va asigura curățarea apelor uzate din cartierul Mitică Apostol, conform legislației în vigoare.

Am reușit să obținem acest accept al Apelor Române, care reprezintă unda verde pentru punerea în aplicare a proiectului ce include ministația de epurare, și astfel, facem un pas înainte în ceea ce privește modernizarea cartierului Mitică Apostol din Ploiești, așa cum le-am promis cetățenilor din acest cartier la ultima întâlnire pe care am avut-o cu aceștia.

Obținerea acestui acord al Apelor Romane este o veste bună pentru noi, deoarece prin punerea în aplicare a acestei soluții tehnice pe care am gândit-o, se vor asigura costuri mai mici ale lucrărilor și se va reduce semnificativ timpul de realizare a acestor servicii publice către cetățenii cartierului Mitică Apostol ” a declarat primarul Andrei Volosevici.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/viscol-puternic-acum-la-cota…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/plata-taxelor-si-impozitelor/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/salariati-din-india-si-sri…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/proiectarea-autostrazii-a3/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor