logo
RNTV Live

Mistere înfricoşătoare în inima munţilor Carpaţi. Localnicii din Buşteni vorbesc despre o cărare ” blestemată”

sursă foto dumitrelmarius.blogspot.com
Mihai Constantinescu

Mistere înfricoşătoare în inima munţilor Carpaţi. Localnicii din Buşteni vorbesc despre o “cărare  blestemată”

Oamenii au fost dintotdeauna atraşi de fenomene inexplicabile, poate chiar paranormale. Dacă vreţi o astfel de aventură, veniţi la Buşteni. Aici oamenii vorbesc de existenţa unei cărări blestemate unde oamenii dispar fără urmă.

Poveştile locului aduc în prim plan existenţa unor portaluri care leagă Valea Urlătorii de Valea Albă sau de Valea Cerbului.

Aventurierii ar trebui să ponească pe Valea Comorilor. Urcând pe traseul Jepii Mici, se poate ajunge într-o zona unde, uneori, apare o cărare îngustă de vreo 20 de centimetri, paralelă cu potecă principala.

Singura problemă este că, în realitate, cărarea respectivă nu există, ba chiar se spune că cei care se aventurează pe această dispar fără urmă, potrivit antena 3.

Unii spun că, de fapt, cărarea ireală este o iluzie optică. Există şi o altă explicaţie. Sunt voci care susţin că de vină pentru eventuale dispariții pe faptul că traseul Jepii Mici este unul extrem de periculos.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/top-8-gradini-zoologice-ecologice-din-europa-unde-animalele-traiesc-in-habitate-asemanatoare-celor-din-natura/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/un-oras-prahovean-inclus-pe-harta-lumii-a-calatoriilor-afla-care-este-acela/

Pentru mai multe ştiri vizitaţi site-ul republikanews.ro

Foto cu caracter ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor