logo
RNTV Live

Mircea Dridea nu comentează situația de la CSM

5.FOTBAL:PETROLUL PLOIESTI-GAZ METAN MEDIAS,LIGA 1 (12.04.2014)
Cristian Anghelescu

Contactat pentru a-și expune punctul de vedere legat de situația înrobitoare de la Clubul Sportiv Municipal, acolo unde sportivii și salariații nu mai sunt plătiți de luni de zile existând pericolul desființării, fosta glorie a Petrolului, Mircea Dridea, a avut o poziție complet neutră.

Iată ce a spus domnia-sa: “Avem problemele noastre cu echipa de fotbal, și nu mărunte, chiar nu mai vreau să le comentez și pe ale altora! Sunt depășit de ceea ce se mai întâmplă acolo, citesc, dar sunt convins că nici nu ar mai conta ce spun și eu!” a conchis, sec, fostul mare fotbalist.

Nimic nou, Dridea pedalează strict pe problematica fotbalului. Nu vrea să mai deranjeze pe nimeni, nu se afișează decât la evenimentele legate de Petrolul, se ferește să și comenteze. Atitudinea sa, totuși deloc de condamnat, vine ca o mănușă binomului Dobre-Răchită, ambii lăsând impresia că numai fotbalul ar conta în urbea nostră. Ori, să fim corecți, adevărul nu este deloc acesta!

sursa foto: sportpictures.eu

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor