Mircea Bravo implicat într-un incident rutier – Mașina comediantului a intrat în coliziune cu un stâlp

mircea_bravo
Theo Tănăsescu

Cunoscutul influencer și comedian Mircea Bravo a fost parte a unui accident în care s-a ciocnit cu un stâlp, luni dimineață, în localitatea Roșia din județul Bihor. Consecința incidentului a fost rănirea ușoară a pasagerului din mașină, soția însărcinată a lui Mircea Bravo, care a fost transportată la spital.

Conform informațiilor furnizate de Poliția Bihor, Alina Fărcuța a efectuat un apel de urgență la numărul 112 pentru a semnala incidentul la ora 9:23 dimineața, fapt ce a determinat mobilizarea unui echipaj de la Biroul Rutier Beiuș pentru a interveni la fața locului.

IPJ Bihor: “În accidentul produs pe DJ 764, în localitatea Roşia, a fost implicat un singur autoturism, al cărui conducător se îndrepta spre municipiul Beiuş. Acesta ar fi pierdut controlul asupra direcţiei, a intrat pe sensul opus de circulaţie şi a lovit un stâlp de susţinere a reţelei electrice”.

În urma coliziunii, o pasageră a suferit răni aparent ușoare și a fost transportată la spital pentru îngrijiri.

“Circumstanțele concrete care au dus la producerea accidentului sunt în curs de investigare”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor, precizând că traficul local nu a fost afectat.

Conform informațiilor obținute din surse judiciare, individul aflat în centrul incidentului este cunoscutul influencer și comedian, Mircea Popa, recunoscut profesional sub pseudonimul Mircea Bravo.

Testele ulterioare, atât pentru alcool cât și pentru droguri, au dat rezultate negative pentru Mircea Bravo. Potrivit unor surse apropiate anchetei, se bănuiește că Bravo ar fi ațipit în timp ce se afla la volan.

COREP 07 SRL - Firma de constructiiblejoigratielanovacgristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor