logo
RNTV Live

Minunat! SGU a defrișat jungla de pe Republicii, la doar o zi după articolul Republika News!

tn_cosire (4)
Ciprian Radu

SGU a defrișat jungla de pe Republicii

Joi seară, Republika News semnala faptul că spațiile verzi de pe Bulevardul Republicii s-au transformat în junglă. 

Bălăriile aveau o jumătate de metru, iar aspectul general, cu tot verdele proaspăt al ierbii crescute, dădea impresia unui loc neîngrijit.

Vezi mai jos o galerie cu imagini surprinse ieri.

La doar o zi de la publicarea articolului, SGU a defrișat jungla. Minunat!

Chiar dacă SGU s-a supărat (din nou) pe noi și ne-a transmis un drept la replică cum că societatea aflată în dezordine totală lucrează, vezi doamne, în ordine, ne bucurăm că a răspuns atât de repede. De data asta.

De asemenea, mulțumim SGU pentru fotografiile atașate la punctul de vedere trimis pe adresa redacției nostre, pe care îl redăm, ca monedă de schimb, pentru efortul făcut de societatea municipalității.

Nu înainte de a promite că îi vom mai da de lucru!

Punct de vedere SGU Ploiești:

Lucrările de cosit iarbă, derulate pe spațiile verzi de pe domeniul public, administrate de societatea noastră, se desfășoară potrivit unui grafic prestabilit, în scopul de a asigura o coerență acestei activități. În mod similar, toate solicitările, din partea asociațiilor de proprietari, privind serviciile prestate de SGU Ploiești SRL, pe domeniul public (perimetre verzi), sunt derulate în ordinea cronologică a depunerii solicitărilor.

Astfel, criteriile precizate mai sus se aplică și în cazul aspectelor descrise de dvs. în articolul menționat anterior.

În același timp, vă aducem la cunoștință că lucrările de cosit iarbă pe spațiile verzi, din zona indicată de dvs. în articol, au fost executate astăzi, 27.04.2018 (fotografii atașate), cu mențiunea că schimbările climaterice au generat o accelerare a dezvoltării vegetației.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor