logo
RNTV Live

Minor din Mizil băgat în spital de un clan interlop

8B257286-CBC6-47B4-92CD-B7737D77B6B9
Marin Ana

La data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 11.00, politiștii orașului Mizil au fost sesizați cu privire la faptul că pe o stradă din oraș este un conflict în desfășurare.

În baza sesizării, s-a constituit echipa operativă, care s-a deplasat la fața locului, identificând mai multe persoane, ce își adresau reciproc injurii și amenințări.

Din primele verificări, s-a stabilit că în altercație au fost rănite două persoane, respectiv un minor, de 12 ani și un bărbat, în vârstă de 33 de ani, ulterior fiind transportați la spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate.

În urma probatoriului administrat, față de un bărbat, în vârstă de 28 de ani, a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la omor și tulburarea ordinii și liniștii publice, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat instanței competente, cu propunere de arestare preventivă.

Față de alte două persoane, a fost luată măsura controlului judiciar, pentru săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

Cercetările sunt continuate de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, împreună cu polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova.

”Acum 3 ani tot ei i-au tăiat mâna lui Iancu Victor și acum au distrus și copilul ăsta și sunt tot în libertate.” a declarat unul dintre apropiații victimei.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor