Februarie, luna iubirii, aduce oportunitatea ideală pentru escapade romantice și cine festive în atmosferă de poveste. Hotelierii din Prahova s-au mobilizat pentru a oferi pachete speciale de Valentine’s Day, pline de romantism și premii, sau sejururi relaxante de două nopți.

Un exemplu de pachet este cel oferit de un hotel de 4 stele din Sinaia, valabil în week-end-urile 9-11 și/sau 16-18 februarie. Cu doar 1650 lei pentru 2 persoane, se poate beneficia de un sejur de 2 nopți într-o cameră dublă, inclusiv mic dejun bufet suedez, cina romantică, petale de trandafir în cameră, o cutie cu bomboane, 2 masaje de relaxare (30 de minute fiecare), 2 masaje faciale (15 minute fiecare) și acces gratuit la facilitățile SPA (piscină, saună și salină).

Pe lângă atmosfera romantică oferită de hoteluri, cei dornici de aventură pot profita de condițiile excelente de schi din zona Prahovei. În Azuga, pârtiile Sorica și Cazacu sunt deschise și funcționează între orele 09:00-17:00, iar în Bușteni, pârtiile Kalinderul și Fun park-ul sunt amenajate și deschise între orele 09:00-17:00 și 11:00-17:00, respectiv. În Sinaia, pârtiile Lăptici, Varianta, Valea Soarelui și Valea Dorului sunt operaționale, cu legăturile aferente, iar Telecabina tronson 1 funcționează zilnic între orele 08:00-17:00.

Pentru informații în timp real despre starea pârtiilor, puteți accesa paginile de Facebook ale stațiunilor sau site-urile web relevante. Astfel, indiferent dacă preferați să vă bucurați de o cină romantică sau să savurați senzațiile oferite de sporturile de iarnă, Prahova vă așteaptă să vă creați amintiri de neuitat în această lună dedicată iubirii.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *