logo
RNTV Live

Minivacanta de 1 decembrie, petrecuta la munte, in stil traditional/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Minivacanta de 1 decembrie, petrecuta la munte, in stil traditional

Turistii aflati in minivacanta de 1 decembrie, la munte, au petrecut asa cum se cuvine Ziua Nationala. S-au adunat in jurul ceaunului cu fasole si ciolan, unde au degustat tuica si vin fiert. Chiar daca a plouat, asta nu i-a speriat pe oaspeti, care s-au delectat cu bucate traditionale. Diseara pe invitati ii asteapta un foc de tabara si o seara romaneasca, intretinuta de un dj, care va mixa pentru petrecareti.

Minivacanta de 1 decembrie, petrecuta la munte, in stil traditional

Si in unitatile de cazare de pe Valea Prahovei vedeta zilei a fost fasolea cu ciolan. Intr-un hotel din Sinaia oaspetii s-au strans in jurul ceaunului sa deguste deliciosul preparat.

Iar momentul mult asteptat nu a intarziat sa apara. Pofticiosii au servit bucatele traditionale, iar la final au dat si feedback.

Au fost momente frumoase pentru turistii care au spus ca au facut cea mai buna alegere, cand au decis sa petreaca de 1 Decembrie la munte.

Pe seara oaspetii sunt invitati la un foc de tabara, si mai apoi la o petrecere 100% romaneasca, cu melodii mixate de un DJ invitat sa intretina atmosfera. Distractia se va incheia dupa miezul noptii.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor