Ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Grindeanu, este prezent în Prahova pentru a efectua o verificare detaliată a stadiului lucrărilor la importantul obiectiv de infrastructură rutieră, Autostrada A7. Inspectarea se va concentra pe tronsoanele 2 și 3 ale autostrăzii, respectiv Ploiești-Buzău și Buzău-Focșani, cuprinzând loturile 1, 2, 3 și 4.

Ministrul Grindeanu este prezen pe tronsonul Ploiești-Buzău, lotul 1, la Nodul Dumbrava, situat la kilometrul 1+157. Aici se discută despre evoluția lucrărilor și se vor prezenta detalii relevante legate de acest segment crucial al autostrăzii.

Tot astăzi acesta va fi prezent și pe tronsonul Buzău-Focșani, lotul 4, la kilometrul 79. Ministrul și reprezentanții autorităților implicate vor oferi informații actualizate privind stadiul lucrărilor și perspectivele de finalizare a acestui tronson vital pentru conectivitatea rutieră între regiunile Prahova și Moldova.

Autostrada A7 este un proiect de infrastructură deosebit de important pentru dezvoltarea economică și socială a României, facilitând circulația eficientă a bunurilor și a persoanelor între diferitele regiuni ale țării. Monitorizarea atentă a progresului lucrărilor de către ministrul Grindeanu subliniază importanța acordată acestui proiect și determinarea de a asigura finalizarea lui conform calendarului stabilit.

Termenul de finalizare a celor două loturi este octombrie 2024.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *