logo
RNTV Live

Ministrul Sorin Grindeanu verifică progresul lucrărilor la Autostrada A7/ VIDEO

c1336a75-0ada-4833-85be-8cda21d4503f
Erika Stoica

Ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Grindeanu, este prezent în Prahova pentru a efectua o verificare detaliată a stadiului lucrărilor la importantul obiectiv de infrastructură rutieră, Autostrada A7. Inspectarea se va concentra pe tronsoanele 2 și 3 ale autostrăzii, respectiv Ploiești-Buzău și Buzău-Focșani, cuprinzând loturile 1, 2, 3 și 4.

Ministrul Grindeanu este prezen pe tronsonul Ploiești-Buzău, lotul 1, la Nodul Dumbrava, situat la kilometrul 1+157. Aici se discută despre evoluția lucrărilor și se vor prezenta detalii relevante legate de acest segment crucial al autostrăzii.

Tot astăzi acesta va fi prezent și pe tronsonul Buzău-Focșani, lotul 4, la kilometrul 79. Ministrul și reprezentanții autorităților implicate vor oferi informații actualizate privind stadiul lucrărilor și perspectivele de finalizare a acestui tronson vital pentru conectivitatea rutieră între regiunile Prahova și Moldova.

Autostrada A7 este un proiect de infrastructură deosebit de important pentru dezvoltarea economică și socială a României, facilitând circulația eficientă a bunurilor și a persoanelor între diferitele regiuni ale țării. Monitorizarea atentă a progresului lucrărilor de către ministrul Grindeanu subliniază importanța acordată acestui proiect și determinarea de a asigura finalizarea lui conform calendarului stabilit.

Termenul de finalizare a celor două loturi este octombrie 2024.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor