logo
RNTV Live

Ministrul Rafila a anunțat vești importante despre al șaselea val al pandemiei

img
Theo Tănăsescu

Numărul cazurilor noi de COVID-19 este mai mic săptămâna aceasta decât săptămâna precedentă, ceea ce ar sugera că s-a depășit vârful valului al șaselea al pandemiei în România, anunță Ministrul Rafila.

„Ieri am avut peste 11 mii de cazuri, dar comparativ cu săptămâna precedentă au fost cu câteva sute mai puțin. Astăzi avem în jur de 9000 de cazuri, din nou cu câteva sute mai puțin decât miercurea precedentă. Dacă aceste cifre se vor confirma, la începutul săptămânii viitoare probabil că vom putea discuta despre stabilizarea creșterii numărului de cazuri în al șaselea val pandemic”, a declarat Rafila, la începutul ședinței de Guvern.

Ministrul Sănătății s-a referit și la situația din spitale, inclusiv la nevoie refacerii stocurilor de antivirale, dar și la măsurile de precauție care trebuie respectate în continuare.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Mai multe informații gasiți aici:Ministrul Rafila, anunț important despre al șaselea val al pandemiei: ‘La începutul săptămânii viitoare probabil că vom putea discuta…’ – Stiri pe surse – Cele mai noi stiri

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor