Ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Violeta Alexandru, anunţ despre pensii

Ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale salariile bugetarilor , femeile Bani pentru mamele cu trei sau mai mulţi copii

Ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Violeta Alexandru, anunţ despre pensii

Ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Violeta Alexandru , dă asigurări că pensionarii nu vor rămâne fără bani

“Banii pentru pensii sunt planificaţi în buget. Încercăm o variantă în funcţie, în schimb, de mai mulţi factori, parte dintre ei au legătură cu încasările în buget, dar facem toate eforturile să aducem pensiile pensionarilor chiar mai devreme decât data obişnuită pentru luna aprilie, pentru luna de sărbători pascale. Categoric da, sunt fonduri în buget pentru plata pensiilor şi a prestaţiilor sociale, încercăm ca ele să ajungă până în Paşte la toţi pensionarii, ca să aibă o minimă linişte pentru a-şi petrece sărbătorile.

Sigur că azi trecem printr-o situaţie delicată, dar pensionarii nu trebuie să se îngrijoreze, pentru că nu există riscul neplăţii pensiilor. Nu vom ţine de calendarul de plată şi încercăm ca ele să ajungă chiar mai devreme”, a afirmat ministrul Muncii, citat de realitate.net.

 

“În legătură cu prestaţiile sociale, sunt prevăzuţi bani în buget pentru plata acestora. E o perioadă foarte grea pentru toate aceste categorii şi suntem responsabili cu privire la acoperirea plăţii, pentru a ne respecta obligaţiile. O parte din fondurile pe care noi le capacităm acum vine şi din partea Comisiei Europene: în paralel cu efortul naţional, ministrul Fondurilor Europene este într-o continuă legătură cu reprezentanţii Comisiei, pentru a beneficia prompt şi de sprijinul pe care Comisia Europeană îl acordă tuturor statelor membre, inclusiv României”, a precizat Violeta Alexandru.

Vezi şi https://republikanews.ro/videocadrele-medicala-de-la-sju-ploiesti-au-iesit-la-geamurile-spitalului-si-au-facut-un-gest-impresionant/?fbclid=IwAR0P5PFEezTsCLuDk-1lUsRIojo7YCu86JFWtL5z1TYxlKS66AVLTgGy2VU

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here