logo
RNTV Live

FOTO/Ministrul Mediului, în vizită de lucru la Bergenbier, Cris Tim, Lido Gârbea, societăţi etalon în Prahova

Bergenbier,
Mihai Constantinescu

Ministrul Mediului, în vizită de lucru la Bergenbier, Cris Tim, Lido Gârbea, societăţi etalon în Prahova.

Ieri, viceprim-ministrul și ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu a fost în vizită de lucru la trei societăţi etalon din Prahova. Este vorba mai exact de vizite realizate la companiile Bergenbier, Cris Tim şi Lido Gîrbea.

Prima oprire s-a realizat la complexul de morărit și panificație Lido Gîrbea din Păulești, Prahova.

“Am vrut să văd cum este produsă pâinea care ajunge, zi de zi, pe masa multor prahoveni, dar și modul în care sunt respectate obligațiile de mediu.

Este de apreciat faptul că procesul de producție utilizează preponderent produse locale și că această societate oferă locuri de muncă pentru 250 de angajați.” a precizat Graţiela Gavrilescu pe Facebook.

 

Ziua de lucru a continuat cu vizita de la fabrica Bergenbier de lângă Ploiești , cea mai mare fabrică de bere din România.

“Am mers astăzi într-o vizită de lucru la această societate, pentru a vedea cum este gestionată resursa de apă, atât în procesul de producție cât și în ceea ce privește epurarea. De asemenea, am vrut să discut personal cu conducerea despre gestionarea deșeurilor și aplicarea ultimelor prevederi ale OUG 74/2018 – implementarea sistemului garanție-returnare.

Am convenit să colaborăm mai consistent în aceste domenii, dar și în campanii de conștientizare privind colectarea deșeurilor, cu impact social ridicat.”, a spus pe Facebook Graţiela Gavrilescu.

 

Ziua s-a încheiat cu vizita de lucru de la fabrica de produse alimentare Cris-Tim din Filipeștii de Pădure.

“Un management eficient al deșeurilor și al apelor uzate este esențial pentru o societate cu asemenea activitate, deoarece orice eroare pe flux poate genera impact semnificativ asupra mediului. Am discutat aplicat despre ce se întâmplă în prezent, dar și despre proiecte de viitor.

Această afacere de familie se dezvoltă și se reinventează de la an la an. Îi felicit pentru că au investit în Prahova și îi asigur de întregul nostru sprijin” , a mai spus pe Facebook ministrul.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor