Ministrul Grațiela Gavrilescu a vizitat astăzi o fabrică renumită din Prahova.Măsuri importante pentru protejarea mediului

Ministrul Grațiela Gavrilescu a vizitat astăzi o fabrică renumită din Prahova.Măsuri importante pentru protejarea mediului

Ministrul Grațiela Gavrilescu a vizitat astăzi fabrica de anvelope Michelin din Florești pentru a se convinge că activitate de aici nu influenţează negativ mediul înconjurător.

Cu ocazia vizitei, oficialii companiei au prezentat măsurile de îmbunătățire a proceselor tehnologice pentru creșterea duratei de viață a anvelopelor și, pe cale de consecință, reducerea impactului asupra mediului. În acest sens, a fost prezentată noua tehnologie Acorus. este vorba despre  un model de anvelopă creat special pentru drumurile aflate în stare proastă, care permite deformarea anvelopei și a jantei în eventualitatea unui impact cu o groapă din asfalt și revenirea la starea inițială, crescând astfel considerabil durata de viață a anvelopei, se arată într-o postare pe Facebook.

De asemenea, s-a discutat despre tranziția industriei de anvelope către noile reglementări europene în domeniu, care vizează răspunderea extinsă a producătorului.

sursă foto Facebook

usrplus
sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here