Ministrul Finanţelor a anunţat că salariul minim pe economie nu mai creşte de la 1 decembrie. Vezi ce se întâmplă

fundaţii
app

Majorarea salariului minim pe aconomie, amânată

Ministrul Finanţelor a anunţat că salariul minim pe economie nu mai creşte de la 1 decembrie. Vezi ce se întâmplă.

Majorarea salariului minim pe economie a fost amânată. Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a dat de înţeles vineri, la Guvern, că salariul minim va creşte cel mai probabil de anul viitor, şi nu din decembrie 2018.  Cel mai probabil majorarea se va realiza de la 1 ianuarie 2019.

“Nu vă pot spune azi care e decizia Guvernului. (…) Au fost discutii, iar doamna prim-ministru a anunţat foarte clar că este o discutie la nivel de Guvern cu sindicatele, cu mediul de afaceri şi ca şi principiu e corect ca în timpul jocului regulile să fie schimbate cât mai puţin. Şi invocând mereu acea predictibilitate pe care trebuie să o respectăm, să arătam foarte clar mediului de afaceri că suntem partener serios, care sprijină zona economiei, înţelegând cu toţii, chiar şi cei de stânga, un mediu economic puternic este cel care îţi asigura şi distribuirea unor părţi a veniturilor către partea mai puţin fericită a populaţiei, partea de pensii şi nu numai”, a declarat ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, la Guvern.

Salariul minim brut ar urma să crească de la 1.900 de lei pe lună la 2.080 de lei pe lună, iar pentru persoanele cu studii superioare şi pentru cele cu minimum 15 ani vechime, salariul minim brut creşte la 2.350 de lei pe lună.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/majorarea-salariului-minim-pe-economie-amanata-pana-anul-viitor_449241.html#ixzz5Xl18rThs

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here