logo
RNTV Live

Ministrul Educației, gafă după gafă. Ce a făcut el în ” județul Târgoviște”

Ministrul Pop, gafă după gafă - sursa foto paginadepolitică.ro
rnews

Ministrul Educației, Liviu Pop, o comite din nou.O primă gafă de proporții a fost cea prin care sublinia că școala e gratuită pentru copii, dar părinții trebuie să plătească. Acum, același ministrul al EDUCAȚIEI vorbește despre “JUDEȚUL Târgoviște!”

Mai exact, el a anunțat ieri că a făcut verificări la un centru de examen de bacalaureat. Centru în care au fost anulate mai multe lucrări. Ministrul Pop spune, prin intermediul unui comunicat de presă,  că incidentul a avut loc în “județul Târgoviște”.

Târgoviște, domnule ministrul Liviu Pop, este municipiu. Mai exact, municipiul reședință al județului DÂMBOVIȚA!

Redăm aici integral comunicatul remis de către Ministerul Educației:

“O echipă a Corpului de Control a Ministerului Educaţiei Naţionale a efectuat vineri, 7 iulie, verificări la Centrul de Evaluare constituit la Liceul Teoretic „Benjamin Franklin” din Capitală (sectorul 3). În acest centru au fost anulate lucrările a doi candidaţi care au susţinut examenul de Bacalaureat, în sesiunea iunie-iulie 2017, în judeţul Târgoviște”.
 
citește și
https://portal.republikanews.ro/ministrul-educatiei-scoala-e-gratuita-pentru-copil-parintele-plateste/

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor