logo
RNTV Live

Ministrul apărării a deschis noul an şcolar la colegiul militar de la Breaza

IMG_7660
Raluca Eparu
Ministrul Apărării Mihnea Moţoc a participat in această dimineaţă la deschiderea anului şcolar la Colegiul Naţional Militar “Dimitrie Cantemir” din Breaza, unitate care a împlinit 104 ani de existenţă educaţională. Anul acesta 120 de tineri din anul întâi au rostit jurământul de credinţă, în timp ce elevii din ultimul an au fost avansaţi în grad. 
Ministrul Apararii , Mihnea Motoc , a decarat cu acest prilej ca în actualul context internaţional,  tinerii elevi trebuie să conştientizeze că ”viitorul armatei stă în ei , in performanţa lor şi în studiul sârguincios pe care sunt convins că o să-l întreprindă, în acest context de securitate cel mai complicat  dupa 1989.”  “contextul de securitate în care evoluăm este cel mai complicat de după 1989. Este puţin probabil ca deteriorarea mediului de securitate să dispară în scurt timp şi de aceea trebuie să ne putem baza pe viitorii absolvenţi ai şcolilor militare”, a declarat Mihnea Moţoc.
bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor