logo
RNTV Live

Mina de sare de la Salina Slănic intră în proces de modernizare!

salina
Dumitrescu Vlad

Mina de sare de la Salina Slănic  va intra într-un amplu proces de modernizare! Potrivit președintelui PSD Prahova, deputatul Bogdan Toader, ministrul Economiei, Florin Spătaru  a anunțat că au fost aprobate acolo o serie de investiții .

”Mina de sare de la Salina Slănic intră în proces de modernizare!

Ministrul Economiei, Florin Spătaru , a anunțat ieri, în cadrul ședinței Grupului Senatorilor PSD, că au fost aprobate o serie de investiții la mina de sare de la Salina Slănic.

Unele dintre ele vor contribui la retehnologizarea instalației de măcinare şi ambalare a sării, unde, un utilaj nou de frezare aflat deja în curs de achiziție, va duce la creșterea productivității.

De asemenea, investițiile vizează și sectorul turistic, unde, fondurile aprobate pentru anul viitor, vor permite achiziționarea unui lift nou.

Este un program de investiții absolut necesar și benefic pentru județul Prahova și pentru locuitorii de pe Valea Slănicului, pentru că vor fi create noi locuri de muncă.

Îi felicit pe colegii mei, doamna senator Laura Mihaela Moagher  și domnul senator Stefan Radu Oprea , în demersurile întreprinse pentru realizarea acestui obiectiv atât de necesar prahovenilor”, a anunțat deputatul Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, pe pagina personală de Facebook.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor