logo
RNTV Live

Milioane de euro, “scurși” pentru finanțarea campaniei din 2014. Mitică Dragomir a făcut dezvăluiri șoc

mitica dragomir
rnews

Mitică Dragomir, fostul șef al Ligii deFotbal, a făcut dezvăluiri uluitoare cu privire la vânzarea mai multor jucători de fotbal, dar și a drepturilor TV către un off shore din Malta. Acesta susține că toți banii s-au dus în astfel de conturi off shore și mai apoi în finanțarea campaniei electorale prezidențiale.

Mitică Dragomir a susținut că s-ar fi văzut cu fostul șef al SRI, George Maior, după ce ar fi fost implicat în anchete penale deoarece, spune el, nu dorea să renunțe la șefia Ligii Profesioniste de Fotbal.

Întrebat care era relaţia dintre grupul Ponta – Oprea – Udrea – Gino Iorgulescu, Mitică Dragomir a răspuns că aceștia au fost cei care au vândut jucători de fotbal şi au încasat banii fără a-i da cluburilor.

“Banii s-au dus în conturile lui Olăroiu din Cipru, conturi offshore. A fost un proces care a început bine, dar s-a oprit brusc” a spus Dragomir.

Mitică Dragomir a vorbit și despre  drepturile de televiziune care s-au vândut de către Liga de Fotbal condusă de Gino Iorgulescu către un consorțiu controlat de Arpad Paskany. “Ce este mai interesant e cum Digi24 a cumpărat mai apoi aceste drepturi via Malta”.

“Afacerea drepturilor TV a fost, la aceea vreme, de 170 milioane de euro. Comisionul din afacere este de 4 milioane de euro pe an timp de 5 ani. Oameni importanti și-au luat comisioane. Aici mă opresc”, a susținut Mitică Dragomir.

sursa – realitatea.net

 

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor