logo
RNTV Live

Mii de ploieşteni păcăliţi. Cine sunt ” campionii” păcălelilor

protest
rnews

 

Cornul abundenţei se va revărsa sau, mai bine zis, ar fi trebuit să se reverse demult la Ploieşti. Asta dacă e să ne luăm vreo secundă după  promisiunile electorale ale multor candidaţi care s-au perindat prin faţa alegătorilor, de la locale încoace. Iar grandomania promisiunilor a fost, de multe ori, direct proporţională cu greutatea partidului care susţinea candidaţii. Nu au lipsit nici promisiunile stupide, făcute fără niciun fel de informare prealabilă. Sau care nici măcar nu ţineau de atribuţiile funcţiei pe care şi-o doreau cu atâta ardoare.  Şi ce zi mai potrivită să ne aducem aminte  de astfel de “tentanţii” electorale, decât ziua de azi. Da, 1 aprilie, Ziua Păcălelilor. A păcălelilor lor  în care unii dintre noi am crezut, dar  pe care alţii le-am taxat. Prin acea neparticipare la urne, catalogată de către candidaţi drept ” indiferenţă crasă faţă de viitorul acestei naţii”.

Adrian Dobre, actualul primar al Ploieştiului – promitea, printre altele, la localele de anul trecut  realizarea unui cimitir , trei grădiniţe nou nouţe şi, să nu uităm, mult discutatul  Spital Municipal de Urgenţă. Identificase şi fondurile – buget local, buget de al CJ, Ministerul Sănătăţii şi fonduri europene. Ploieştenii încă aşteaptă!

Raul Petrescu, fost viceprimar al Ploieştiului, candidat şi el la fotoliul de edil şef –  promitea şi el atragerea de investitori care să reabiliteze clădirile vechi, aflate în patrimoniu, iar în aceste imobile să fie amenajate şcoli, grădiniţe şi creşe pe perioada verii. Investitorii nu au mai ajuns… Mai promitea domnul Petrescu ” implementarea ideii de Republica de la Ploieşti”. Frumos! Dar atât! Şi să nu uităm de toaletele publice. Tot el le-a promis. Nici măcar alea nu au fost construite.

Cristian Ganea, actual viceprimar, fost candidat la fotoliul de edil şef – aici avem aşa: terenuri gratuite pentru tinerii căsătoriţi pe care aceştia să îşi construiască locuinţe. Tineri căsătoriţi avem! Terenuri gratuite, ba! Tot la părinţi e mai bine. Sau cu…chirie. O altă propunere cel puţin interesantă a venit tot de la domnul Cristian Ganea. ” Asigurarea de servicii medicale subvenţionate pentru persoanele vârstnice”, el incluzând aici şi analizele medicale dar şi transportul public. Dacă avem vreun pensionar care să se fi bucurat de acest ” pachet” îl rugăm să ne contacteze pe adresa redacţiei.

Daniel Savu, candidat independent Primăria Ploieşti, fost parlamentar – zicea domnul Savu aşa: ” Ca primar ales, voi propune CL şi voi face toate demersurile necesare în vederea alocării spaţiului necesar în blocul OMV Petrom, pentru activităţi destinate exclusiv tinerilor. Locaţia va fi pusă la dispoziţia Consiliului Judeţean al Elevilor Prahova , pentru ca în colaborare cu Primăria Ploieşti, dar şi cu alte structuri reprezentative ale tinerilor din municipiul Ploieşti să organizeze evenimente de utilitate publică”. UPS!

Iulian Teodorerescu, fost viceprimar cu atribuţii de primar, candidat la Primăria Ploieşti – poate cea mai halucinantă  promisiune electorală, cuprinsă într-un pachet cu altele similare – demolarea blocurilor vechi din Ploieşti, amenajarea de spaţii verzi pe locul acestora, pe motiv că ” plămânii Ploieştiului au nevoie de aer in interior, nu pe centură”  şi construcţia de blocuri noi, la periferie. Un fel de zonă metropolitană. Mai e ceva de zis?!

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor