logo
RNTV Live

Mihai Nicolescu: „Nu las niciun fotbalist la Petrolul!”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Cristian Anghelescu

Imediat după meciul de aseară de la Blejoi, acolo unde Petrolul s-a impus cu 3-0, antrenorul Octavian Grigore a vorbit și despre Vasile Micu și Alexandru Puchea, cei doi fotbaliști împrumutați pentru trei meciuri de la Petrolistul Boldești, jocul câștigat la scor de forfait fiind, așadar, ultimul pentru ei sub culorile galben-albastre.

“Micu şi Puchea sunt doi jucători care s-au integrat foarte bine la noi, încercăm să purtăm discuţii pentru asimilarea lor în lotul Petrolului. Sper să găsim înțelegere”, spunea Tavi Grigore la încheierea meciului de la Blejoi.

L-am contactat telefonic pe Mihai Nicolescu, președintele “Boldeștinei”, domnia sa fiind cel care are ultimul cuvânt atunci când vine vorba despre eventuale transferuri, mai ales că cea mai mare parte a fondurilor financiare derulate pentru echipă provine din structura Schelei Petrom, acolo unde acesta este conducător. Iată ce a declarat Nicolescu, în exclusivitate pentru RepubliakNews: “Am fost informat, încă de aseară, despre intenția oficialilor de la Petrolul! Din păcate, răspunsul este negativ doar pentru că și noi avem creionat un parcurs iar fondurile alocate au și fost deblocate. Iar Puchea și Micu, mai nou și Mihai Tudor, nu sunt transferabili în această ediție de campionat!” a conchis Nicolescu.

Astfel încât conducătorii “lupilor” vor trebui să urmeze alte piste pentru a suplini plecarea celor doi titulari.

sursa foto: prahovabussines

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor