logo
RNTV Live

Mihaela Tivadar: “La Ploiești am întâlnit ucigașii de vise!”

297440_269729743062051_118808251_n
Cristian Anghelescu

Imediat după antrenamentul de aseară, handbalista CSM-ului, Mihaela Tivadar, a părăsit definitiv Ploieștiul alegând să stea departe de toată mizeria care se întâmplă aici și la care sportivii sunt obligați să ia parte.

Mihaela este a cincea sportivă care a ales să plece, după Ramona Farcău, Nicoleta Tudor, Aneta Pîrvuţ-Udriştioiu şi Oana Apetrei, sătulă să tot aştepte rezolvarea problemelor financiare de la club. Ea a părăsit CSM-ul cu sentimentul datoriei împlinite, luându-și rămas bun de la colege și antrenorii echipei.

La o oră după ce a spus adio handbalului ploieștean, Tivadar a postat pe Facebook un text în care îți arată toată frustrarea după această „aventură” cum numai la Ploiești se putea întâmpla: “Tocmai s-a încheiat un nou capitol din “viața mea”… am avut ultimul antrenament la CSM Ploiești! Mă bucur că am întâlnit aici oameni speciali, pe care sunt sigură ca o să-i reîntâlnesc curând! Am avut o super echipă, care a avut însă ghinionul să întâlnească niște “ucigași”… care au omorât un VIS!!! Roata însa, în viață, se întoarce!” a scris sportiva.

În această dimineață, Mihaela a oferit Republikanews o declarație în care vorbește despre decizia pe care a luat-o și pe care o va pune în aplicare în cel mai scurt timp: “În viitorul imediat, intenționez să îmi recuperez absolut toți banii pe care mi-i datorează Ploieștiul! După care voi acționa în judecată clubul și voi cere despăgubiri pentru că am fost prejudiciată, această acțiune fiind în deplină concordanță cu cele stipulate în contract! Și o să o fac, veți vedea! În cazul în care, pentru a-mi recupera tot contractul, va fi nevoie să abandonez sportul, atunci voi face acest lucru! Voi face tot posibilul să nu se bucure nimeni de banii care trebuiau să fie ai mei! M-ați întrebat și despre viitorul în handbal și vă răspund că am două oferte din România, dar încă nu sunt decisă pe care să o onorez! O să o fac în timp optim, și pentru echipa aceea și pentru mine!” a încheiat valoroasa sportivă.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor