logo
RNTV Live

“Mi-au distrus viața și sănătatea”. Un bărbat a vrut să se sinucidă din cauza unui grup de polițiști și procurori din Prahova

rnews

A vrut să-și pună capăt zilelor!

Autoritățile au fost puse pe jar marți, 20 noiembrie, după ce un reșițean s-a urcat pe un funicular și a amenințat că se aruncă de la înălțime din cauza mafiei din poliție și procuratură! Bărbatul acuză deopotrivă atât mafia din Prahova, cât și pe cea din Reșița, și enumeră numele unor persoane pe care le acuză că i-au distrus viața, majoritatea fiind foști și actuali polițiști și procurori din Prahova, dar și oameni de afaceri.

Potrivit realitateaderesita.net, bărbatul de aproximativ 45 de ani care s-a urcat pe un funicular din Centrul Civic al Reșiței, Sandu Ilie, este un fost martor dintr-un dosar DIICOT care spune că a fost distrus de către “procurori și mafia din Ploiești” și că i-ar fi fost incendiate imobile din Ploiești, trăind într-o teroare permanentă.

Bărbatul a refuzat inițial să discute cu negociatorii și de abia după ce mai multe echipe de radio și de televiziune au fost urcate de pompieri cu autospeciala pentru a sta de vorbă cu Sandu Ilie, acesta a acceptat să coboare, spunând că ar vrea să aibă o discuție cu reprezentanții mass-media la sediul Poliției, unde va da mai multe detalii despre mafia ploieșteană care l-a împins spre acest gest.

Bărbatul a fost asistat de un echipaj SMURD și, cel mai probabil, va fi dus la spital, mai spune sursa citată, realitateaderesita.net, care a publicat și o filmare cu bărbatul care spune numele unor persoane pe care le acuză că l-au distrus (video jos).

Printre numele prahovenilor pe care îi acuză Sandu Ilie se numără: Viorel Dosaru, fost inspector șef al Poliției Prahova, Adrian Rădulescu, fost adjunct al fostului comandant al Poliției Prahova și Gabriel Trifu, afacerist ploieștean, finul lui Adrian Rădulescu, trimis în judecată într-un dosar instrumentat de DIICOT.

Reamintim că Adrian Rădulescu este trimis în judecată într-un dosar de corupție al DNA Ploiești, sub acuzarea de cercetare abuzivă în formă continuată, la ora actuală dosarul fiind în stadiul de cameră preliminară. În același dosar au fost trimiși în judecată, pentru mai multe infracțiuni, și Emanuel Saghel, fost șef Serviciu de Combatere a Finanțării Terorismului și Spălării Banilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești, dar și Constantin Ispas, fost șef al Direcției Generale Anticorupție Prahova și fost șef SIPI.

Totodată, cei trei sunt cercetați într-un alt dosar instrumentat tot de DNA Ploiești pentru constituire de grup infracțional organizat, dosar disjuns din dosarul 150/P/2014, cel în care au fost reținuți inițial.

Omul de afaceri Gabriel Trifu, patronul Vigafon, finul lui Adrian Rădulescu, a avut la rândul său probleme cu legea, fiind trimis în judecată într-un dosar în care DIICOT Ploiești l-a acuzat de constituire de grup infracțional organizat și evaziune fiscală.

Viorel Dosaru, fost comandant al Poliției Prahova și superior direct al lui Adrian Rădulescu, acesta din urmă fiindu-i adjunct, a fost trimis în judecată tot de DNA Ploiești, în dosarul “Papici”, alături de fostul deputat Sebastian Ghiță, de Constantin Ispas și de foștii șefi ai Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploiești, Liviu Tudose și Aurelian Mihăilă. ICCJ i-a achitat pe toți cinci în luna iunie a acestui an, în primă instanță, după ce judecătorii au apreciat fie că faptele nu există, fie că faptele nu sunt prevăzute de legea penală.

Pe 29 iunie 2016, Viorel Dosaru a fost trimis în judecată de către DNA Ploiești, pentru luare de mită, trafic de influență, favorizarea infractorului și folosirea în orice mod, direct sau indirect, de informații ce nu sunt destinate publicității ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informații.

Vezi mai jos imagini video cu Sandu Ilie, bărbatul care a amenințat că se sinucide marți, 20 noiembrie, din cauza mafiei din poliția și procuratura prahoveană:

 

 

Continuarea aici:

Tentativă de suicid! Procurorii și mafia din Ploiești l-ar fi determinat pe un reșițean să se urce pe funicular VIDEO

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor