logo
RNTV Live

MFC Ploiești a participat pentru prima dată in istoria echipei la Turneul Național

1
Mihai Constantinescu

MFC Ploiești a făcut impresie bună la Turneul Național

MFC Ploiești a participat pentru prima dată in istoria echipei la Turneul Național de la Ramnicul Vâlcea alaturi de alte 15 echipe, cele mai buna din România la Minifotbal!

Galben-negrii condusi de pe margine de Gabriel Georgescu au debutat pe Arenele Traian-Primaria Ramnicu Valcea impotriva celor de la Nova Vita Tg Mures, echipa câștigătoare a SuperCupei de la Oradea si câștigătoarea a Turneului National in 2019, intr-un meci in care muresenii au deschis scorul in urma unei erori in apărarea noastră , apoi dubland avantajul chiar in ultimul minut al primei reprize. În repriza secunda MFC Ploiești a pus presiune pe adversar, reusind sa reduca din diferenta prin Năstase Gabriel, chiar la ultima faza a meciului.

In al doilea meci al Grupei A, MFC Ploiești a întâlnit AC Luciano Arad intr-un meci in care echipa noastra a ratat foarte mult, dominand meciul de la un capat la celălalt, insa aradenii au reușit sa castige cu 2-0, iar MFC ajunge la 2 înfrângeri din tot atatea meciuri.

In ultimul meci al grupei, MFC Ploiești se vede învinsă si de FC Buzau, intr-un meci care a doat unul de infarct pentru sustinatorii echipei, MFC Ploiești a deschis scorul prin Vasile Cristian, insa inaintea pauzei s-au vazut egalati dupa sutul portarului advers. Repriza a doua incepe bine pentru ploieșteni, Dănuț Iancu isi aduce echipa in avantaj, insa nu pentru mult timp pentru ca buzoienii egalează si mai mult decat atat, mai inscriu o data, terminand meciul cu 3-2 si calificandu-se in Sferturile de finala are Turneul National Valcea 2021, oragnizat de Federatia de Minifotbal din Romania .

De apreciat ca pe parcursul Turneului Național, MFC Ploiești a practicat un fotbal frumos, placut publicului prezent in tribune, dar și telespectatorilor care s-au uitat la transmisiunile live ale meciurilor, fapt pentru care întreaga ECHIPĂ MFC PLOIEȘTI merita FELICITĂRI pentru joc, daruire si determinare.

Vezi și https://portal.republikanews.ro/trafic-restrictionat-pe-dn1/

Vezi și https://portal.republikanews.ro/toalete-publiceploiesti/

Vezi și https://portal.republikanews.ro/masina-dezmembrata/

Pentru mai multe știri, viyitați site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor