logo
RNTV Live

Metodă ingenioasă şi deloc costisitoare pentru a răcori străzile din Ploiești, în perioada caniculară/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Metodă ingenioasă şi deloc costisitoare pentru a răcori străzile din Ploiești, în perioada caniculară

Operatorul de salubritate din Ploiești a găsit o metodă ingenioasă şi deloc costisitoare pentru a răcori străzile din oraș în perioada caniculară! Vorbim despre mai multe autoutilitare dotate cu pulverizatoare, care intervin zilnic pe arterele principale. Pentru acest serviciu, Primăria a plătit doar 2974 lei.

Primăria Ploiești a luat măsuri speciale, care să protejeze ploieștenii de efectele temperaturilor ridicate din ultima perioadă. Printre acestea se numără și intervenția operatorului de salubritate cu mai multe autoutilitare dotate cu pulverizatoare.

Ploieștenii s-au declarat încântați de această metodă prin care se  diminuează efectele caniculei și susțin că operatorul ar trebui să intervină mai des, mai ales că prin această metodă se reduce și cantitatea de praf din atmosferă.

Totodată, în perioada caniculară, în mai multe zone ale orașului au fost puse la dispoziția cetățenilor corturi cu dozatoare cu apă rece.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor