logo
RNTV Live

Meteorologii au anunțat temperaturi scăzute în minivacanță/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Iarna pare să își intre in drepturi și în județul nostru.Meteorologii au anunțat temperaturi scăzute în minivacanța de 1 decembrie. La munte este posibil să ningă, iar în regiunile din sud și sud-estul țării vor fi ploi, intensificări ale vântului și frig. 

Meteorologii au anunțat temperaturi scăzute în minivacanță

La Ploiești ziua de 1 decembrie a venit cu temperaturi scăzute, iar finalul de  săptămână nu anunță schimbări. Se prognozează o temperatură maximă de cel mult 5 grade Celsius și pentru zilele următoare. Deși răcirea vremii este semnificativă, meteorologii spun că astfel de temperaturi sunt normale pentru această perioadă. În plus, aceștia  au anunțat ploi, iar în anumite zone precipitațiile se vor transforma în lapoviță.

 La munte va ninge la altitudini mari, de peste 1.400 de m. La altitudini mai mici vor fi ploi sau lapoviță și condiții de polei. Temperatura minimă va fi de – 7 grade Celsius, cea maximă situându-se tot la valori sub 0 grade Celsius.

Meteorologii au anunțat temperaturi scăzute în minivacanță

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor