logo
RNTV Live

Mese calde pentru elevi din școli prahovene. Vezi în care!/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Mese calde pentru elevi din școli prahovene. Vezi în care!

Începând cu acest an școlar, opt școli din județul Prahova vor beneficia de programul „Masă caldă”. Colegiile Naționale, potrivit unei decizii ministeriale, nu au mai fost incluse în acest proiect. Aproape 4000 de elevi din județ sunt incluși în acest program.

Mese calde pentru elevi din școli prahovene

De luni, odată cu începerea noului an școlar, demarează și programul social, ”Masă caldă” pentru elevii din Prahova.Alocația zilnică destinată acestui program este de 15 lei/ elev, majorată de la 10 lei. Opt școli din județ sunt incluse în acest program, însumând aproape 4000 de elevi care vor beneficia zilnic de o masă caldă.

În județ, școlile care au fost cuprinse în proiect sunt Școala Gimnazială Florești (595 de beneficiari), Școala Gimnazială Târgsorul Vechi (364 de beneficiari), Școala Gimnazială sat Strejnicu ( 580 de beneficiari), Școala Gimnazială Poseștii Pământeni ( 420 de beneficiari), Liceul Tehnologic Carol I, Valea Doftanei ( 615 beneficiari), Școala Gimnazială Șotrile ( 282 de beneficiari), Școala Gimnazială Aluniș ( 370 de beneficiari) și Școala Gimnazială „Traian Săvulescu” Izvoarele ( 590 de beneficiari). Bugetul prevăzut pentru programul „Masă caldă” este, la nivel național, de peste 350 de milioane de lei.

O MASĂ CALDĂ ÎN ŞCOLILE PRAHOVENE

Școala Gimnazială Florești (595 de beneficiari)

Școala Gimnazială Târgsorul Vechi (364 de beneficiari)

Școala Gimnazială sat Strejnicu ( 580 de beneficiari)

Școala Gimnazială Poseștii Pământeni ( 420 de beneficiari)

Liceul Tehnologic Carol I, Valea Doftanei ( 615 beneficiari)

Școala Gimnazială Șotrile ( 282 de beneficiari)

Școala Gimnazială Aluniș ( 370 de beneficiari)

Școala Gimnazială „Traian Săvulescu” Izvoarele ( 590 de beneficiari)

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor