logo
RNTV Live

Mesajul primarului Valea Doftanei, la un an de la câştigarea alegerilor

primat vd
Mihai Constantinescu

La un an distanţă de la câştigarea alegerilor din Valea Doftanei, edilul Lucian Vileford Costea se poate mândri cu multe realizări care aduc cinste localităţii prahovene.

“…Suntem pe calea cea bună! Multumesc tuturor care au făcut echipă pentru dezvoltarea Văii Doftanei!”,  a menţionat  edilul într-o postare pe o reţea de socializare.

Tot aici, cetăţenii au ţinut să reamintească tuturor câteva dintre realizările din timpul primului an de mandat. Este vorba despre: “captările de apă, asfaltări, balastări, şanturi curăţate,staţii de autobuz, înfrumuseţarea localităţii atât la intrarea în sat cât şi la monument, cele mai frumoase lumini şi instalaţii de Crăciun, iluminatul stradal, primul spectacol de teatru la noi în comuna atât pentru copii cât şi pentru adulţi şi nu în ultimul rând cea mai reuşita ediţie a festivalului Caşcavelei! Asta-i pentru cârcotaşii mereu nemulţumiti! Asa ca, sincere felicitări!” se specifică în postare

Nu este singura reacţia a cetăţenilor. Sute de alte persoane au ţinut să-şi arate mulţumirea faţă de realizările primăriei în localitatea lor, postând mesaje cu felicitări.

 

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor