Mesajul lui Iulian Dumitrescu după câștigarea alegerilor

sponsor

Alegerile electorale de ieri l- au desemnat invingator pe Iulian Dumitrescu in Prahova. Iata mesajul adresat prahovenilor:

Le mulțumesc prahovenilor pentru încrederea pe care ne-au acordat-o mie și Alianței #PNL#USR#PLUS. Această victorie muncită înseamnă o schimbare profundă în bine a județului nostru.

După 20 de ani, împreună, am reușit să eliberăm Prahova de PSD.

Votul cetățenilor județului ne obligă să punem în practică programul de guvernare “Prahova pe Primul Loc”. Ei și-au făcut datoria, au spus “Adio, PSD”, așa cum i-am rugat. Acum, a venit rândul nostru, al politicienilor aleși în funcții publice, să ne respectăm promisiunile. Vă asigur că vom face tot ce e nevoie pentru ca Prahova să devină cel mai dezvoltat și mai puternic județ al României.

Îl felicit pe Andrei Volosevici pentru revenirea pe funcția de primar al Municipiului Ploiești, dar și pe ceilalți 56 de primarii liberali din județ pentru victoria în alegeri. Am reușit, împreună, să facem din Prahova un județ liberal. În următorii patru ani, în echipă, vom rezolva problemele de infrastructură din fiecare localitate, vom îmbunătăți calitatea serviciilor publice şi îi vom ajuta pe prahoveni să trăiască mai bine și să câștige mai mult.Mă bucură și victoria PNL de la nivel național. Sunt convins că ea va fi confirmată și la alegerile parlamentare. România are nevoie de administrație liberală atât la nivel central, cât și la nivel local.

sponsor
sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here