logo
RNTV Live

Mergem la schi de 1 Decembrie la Sinaia?Anunţul oficial!

sursa foto ski-si-snowboard.ro
Mihai Constantinescu

Iarna bate la uşă! Este evident că prima zi de iarnă nu va fi ca celelalte şi nici întreg sezonul de schi sau săniuş… Nu pentru că vremea ar putea juca feste, ci pentru că suntem în plină pandemie şi regulile sunt mai stricte ca oricând.

Cu toate acestea, pregătirile sunt în toi la munte. Pârtiile sunt pregătite pentru a primi iubitorii sporturilor de ianră.

“Încep ultimele pregătiri pentru sezonul de iarna 2020-2021. Un sezon incert. Dar vom încerca, la fel ca mulți alții de peste tot în lume, să luăm cele mai bune măsuri în această situație, pentru protecția tuturor

.În altă ordine de idei:

– pentru deschiderea domeniului schiabil ținta noastră este, ca în fiecare an, perioada cuprinsă între Ziua Națională și Sfântul Nicolae, prima săptămână din decembrie. Însă știm că se pot întâmpla multe, iar la final, dacă plouă, nu deschidem

Prin urmare: cât putem de repede și în siguranță pentru toți. Deocamdată abia am început să lucrăm la stratul de bază, în Valea Soarelui. Dar zăpada artificială depinde de temperaturi negative.

Mai jos de Cota 2000, pământul nu este suficient înghețat.

Prognozele indica o ușoare creștere a temperaturilor pentru următoarea perioadă, urmată de răcire

.- prețurile râmân neschimbate la toate categoriile de cartele pentru schi (puncte, skipass-uri).

La fel si programul instalațiilor, cu începere la ora 08.00 – Gondola Sinaia.

– regulile valabile în vară se vor aplica în continuare, pe durata vizitei: mască la cozi și în telescaun/gondole, distanțare și răbdare, printre altele. Vom anunța din timp protocolul anti-Covid.

– la începutul sezonului inaugurăm și teleschiul din Soarelui. Servește Pârtia Soarelui, acum în două variante. Disponibil pe skipass și pe cartela de puncte.”, se specifică pe pagina de Facebook Gondola Sinaia.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/agoniseala-de-o-viata-facuta…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/spitalul-judetean-ploiesti…/

Pentru mai multe ştiri vizitaţi site-ul republikanews.ro

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor