logo
RNTV Live

Imunizarea împotriva COVID-19 se va putea face la medicul de familie. Vezi de când!

Nou flux pentru vaccinul Johnson & Johnson, la Ploieşti
Mihai Constantinescu

Imunizarea împotriva COVID-19 se va putea face la medicul de familie. Acest lucru s-ar putea întâmpla în jurul datei de 4 mai. Serul folosit va fi cel de la AstraZeneca.

De menţionat este că, în cazul în care vaccinarea se face la medicul de familie nu mai este necesară înscrierea pe platformă. Se face programare direct la medicul de familie. Tot el va fi anunţat şi de eventualele reacţii adverse şi tot el va oferi persoanelor adeverinţa de vaccinare.

În ceea ce privește dozele de vaccin, acestea vor ajunge în cabinetele medicilor prin intermediul Direcțiilor de Sănătate Publică. În funcție de câte persoane înscrise sunt, medicii comunică necesarul, iar DSP-ul livrează necesarul pentru fiecare cabinet în parte, potrivit antena 3.

Vor putea fi folosite doar vaccinuri care pot fi ținute la temperatura de frigider. Astfel, serul cu care vor fi imunizați cei care vor dori să se înscrie pe listele medicilor de familie este, în principal, cel de la AstraZeneca, potrivit sursei citate.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/trafic-restrictionat-maine/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/o-mama-din-campina-si-a-pierdut…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/imagini-incredibile-in-sangeru…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor