logo
RNTV Live

Medic veterinar găsit mort în portbagajul mașinii

criminalisti-crima-1-728×336
Ștefan Petre

Un medic veterinar de 35 de ani a fost găsit mort în portbagajul propriei sale mașini, în campusul unei universități din Timişoara. Era dat dispărut de familie de patru zile.

Descoperirea macabră a fost făcută de polițiști în campusul Universității de Științele Vieții din Timișoara, acolo unde lângă bărbatul de 35 de ani, găsit mort în portbagajul propriei maşini, au fost găsite mai multe fiole, conform Antena 3.

Bărbatul era originar din orașul Anina, județul Caraș-Severin. Tatăl lui a anunțat poliția, după ce nu a mai primit niciun semn de viață de la acesta.

Ultima dată când medicul a sunat acasă a fost vineri, la ora 22:00, când Nicolae i-a spus tatălui că este la Timișoara, acolo unde avea planificată o întâlnire în interes de serviciu, notează opiniatimisoarei.ro.

Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală, urmând a se stabili cauzele și împrejurările care au condus la decesul acestuia. Cadavrul nu prezintă urme de violență, astfel încât se presupune că medicul și-ar fi luat viața, injectându-și o substanță letală. Anchetatorii susțin că, în trecut, bărbatul ar mai fi încercat să se sinucidă.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor