logo
RNTV Live

Meci ușor, victorie logică

tricolorul - timisoara
Cristian Anghelescu

Meci ușor, victorie logică

Aseară, la Sala Sporturilor “Olimpia”, Tricolorul LMV Ploiești a întrecut CSU “UV” Timișoara, 3-0 (25-13, 25-14, 25-13), după un meci pe care l-a controlat din primul și până în ultimul minut.

A fost o partidă teminată după numai 64 de minute în care antrenorii Sergiu Stancu și Mădălin Marinescu au mizat pe toți componenții lotului, mai puțin pe Stulenkov și Milivojevic, primul ușor accidentat iar cel de-al doilea scutit de efort.

Ambii sunt așteptați să reintre în vederile antrenorilor odată cu viitoarea etapă, mai precis sâmbătă, 3 februarie, la București, cu Dinamo.

Echipa câștigătoare

Sextetul de debut propus de tehnicienii echipei ploieștene a fost format din Jorna, Dushkov, Lică, Olteanu, Bissette și Bartha, cu Kroiss libero. Pe parcurs, au mai apărut în teren Darlaczi, Kullo, Magdaș și Carrasco, potența echipei rămânând aceeași pe toată durata celor trei seturi. Iar dovada cea mai clară este reprezentată de punctele acumulate de oaspeți la finalul seturilor, în total 40: 13, 14 și, din nou, 13!

Echipa din Timișoara a ajuns la Ploiești cu numai 9 sportivi și fără antrenorul principal, Sorin Grădinaru. Cel mai probabil, aceleași rațiuni financiare au dictat asupra deciziei de a se face ceva economie…

Bănățenii au jucat cu sextetul Reitmayer, Manda, Schiesz, Vârlan, Călin, Dragomir, plus Călin, libero. Au mai evoluat Bădiceanu și Toma.

Meciul dintre Tricolorul LMV și CSU “UV” Timișoara a fost condus de bucureștenii Violeta Jianu și Cosmin Tudorache. Observatorul delegat din partea FR Volei a fost tot un reprezentant al Capitalei, în persoana lui Constantin Ispas.

Etapa viitoare, a XVIII-a

CSU “UV” Timișoara – CSA Steaua București (se joacă pe 2 februarie)

CS Unirea Dej – SCM “U” Craiova (se joacă pe 3 februarie)

CS „U” Cluj – CSM București (se joacă pe 3 februarie)

Explorări Baia Mare – UKRO Baia Mare (se joacă pe 3 februarie)

Dinamo București – Tricolorul LMV Ploiești (se joacă pe 3 februarie)

ACS Volei Municipal Zalău – CS Arcada Galați (se joacă pe 5 februarie)

sursa: tricolorullmvploiesti

 

 

 

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor