logo
RNTV Live

Meci antrenament cu liderul campionatului

tricolorul-lmv-steaua-amical-650×256
Cristian Anghelescu

Tricolorul LMV Ploieşti a jucat, aseară, un prim test înainte de reluarea campionatului, programat să reînceapă săptămâna viitoare. Jucătorii pregătiţi de antrenorii Sergiu Stancu şi Mădălin Marinescu s-au întâlnit într-un meci antrenament cu Steaua Bucureşti, lidera la zi a Diviziei A1.

Meciul a avut loc la Complexul Sportiv „Tel George Junior” şi s-a desfăşurat pe durata a trei seturi. Însă, a fost mai degrabă un antrenament comun, deoarece, imediat după fiecare punct, antrenorul secund al echipei care a câștigat punctul respectiv punea în joc mingea pentru un nou punct, ca la antrenament, punct care, însă, nu s-a contabilizat pe tabelă.

Dintre cei trei nou-veniți în lotul Tricolorului LMV, doar polonezul Tomasz Rutecki a evoluat, dar în echipă a fost prezent și mexicanul Daniel Vargas Osorio, rezervă neutilizată, în vreme ce bulgarul Pavel Dushkov, de-abia sosit la Ploiești, a urmărit din tribună meciul.

Tricolorul LMV a jucat în primul set în formula Centelles (universal), Voinea, Milivojevic (extreme), Riabukha, Zhylinskyi (centri), Carrasco (coordonator), Skundric (libero).

Echipa din București, condusă de antrenorul Bogdan Tănase, s-a aflat în frunte în debutul confruntării, scot 6:4. Tricolorul LMV a revenit, distanțându-se la 12:9, menținându-se în avantaj până spre finalul actului, când Steaua a egalat la 20. Dar, elevii antrenorilor Stancu și Marinescu au gestionat mai bine următoarele puncte, adjudecându-și setul cu 25:21.

În setul secund, Rutecki a început în locul lui Milivojevic, iar pe parcurs în echipă au mai intrat Ghimeș, Grigoraș, Farcaș și Aleksic. Tricolorul LMV a început mai bine actul, scor 3:0 și 5:2, dar Steaua a egalat la 6. Echipa ploieșteană s-a desprins, din nou, la două puncte, dar, de la 11:9, trupa din Capitală a preluat conducerea, prin trei puncte la rând, majorând, apoi, ecartul la 17:14. După trei puncte consecutive, Tricolorul LMV a egalat la 20, însă Steaua s-a impus cu 25:21.

În setul al treilea, Tricolorul LMV a jucat fără libero, evoluând în fromula Farcaș, Voinea, Aleksic, Riabukha, Grigoraș, Rutecki, Ghimeș.

Ploieștenii s-au desprins la 10:5, Steaua a revenit, apropiindu-se la 12:10, însă Tricolorul LMV a menținut un ecart de trei puncte până la 23:20. Au urmat patru puncte la rând pentru Steaua, dar Tricolorul LMV a oprit seria, revenind în frunte, la 25:24. După aceea, echipa din București a preluat, din nou, conducerea, la 26:25, mergându-se apoi „side-out” până la 29:28 pentru steliști, când Tricolorul LMV a punctat de două ori, închizând disputa la 30:29, luându-se, în prealabil, decizia ca setul să nu se prelungească mai mult de punctul 30 în dreptul unei echipe.

Pentru Tricolorul LMV urmează, în această după-amiază, de la ora 16:00, un nou test, de data aceasta în deplasare, pe terenul echipei CSM București.

sursa: tricolorullmvploiesti

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor