logo
RNTV Live

Măsuri suplimentare de siguranţă pentru meciul Petrolului de la Roșiorii de Vede

roșiori
Cristian Anghelescu

Măsuri suplimentare de siguranţă pentru meciul Petrolului de la Roșiorii de Vede

De puțină vreme, pe pagina oficială de Facebook a echipei teleormănene a fost postat un comunicat. Acesta este semnat de către managerul sportiv al echipei, Petre Virgil Vucea

Astfel, oficialul echipei din Roșiorii de Vede anunță că zona Stadionului Municipal va fi împânzită de forţe de ordine. În jur de 50 de jandarmi și 20 de polițiști locali, plus oamenii de ordine ai clubului vor asigura paza la meciul dintre Sporting Roșiori şi Petrolul Ploiești.

Meciul începe la ora 17:00, dar accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 15:00, intrarea fiind liberă.

În urma întâlnirii cu reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Teleorman, respectiv Dolj și cei ai Poliției Locale Roșiorii de Vede s-au stabilit unele măsuri. Astfel, spectatorii neutri și suporterii echipei gazdă vor avea acces DOAR în tribuna întâi, cea din spatele băncilor de rezerve. Accesul acestora va fi permis DOAR pe poarta din Strada Mălurescu. Galeria echipei oaspete va avea acces DOAR în tribuna a doua, cea de lângă vestiare, iar accesul va fi permis DOAR pe poarta din Strada Republicii.

Dat fiind faptul că este un meci cu interes foarte mare, spectatorii sunt rugați să se prezinte la stadion din timp. Asta, pentru a fi evitată aglomeraţia de la intrări.

Vor fi interzise vânzarea și comercializarea băuturilor alcoolice în zona apropiată a arenei sportive de la ora 16:00 până la ora 20:00.

Recomandări pentru suporteri

Inspectoratul de Jandarmi Județean Teleorman, Gruparea Mobilă de Jandarmi “Frații Buzești” din Craiova și Poliția Locală din Roșiorii de Vede recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice. Totodată, informează suporterii că legislaţia în vigoare interzice persoanelor fizice deţinerea, folosirea sau efectuarea oricăror operaţiuni cu materiale pirotehnice aşadar, spectatorii nu au voie să introducă în stadion astfel de obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă. De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă. Este interzis accesul în stadion cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte confecţionate pentru tăiere, împungere sau lovire. Participanţii la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive.

Declarația antrenorului Cristian Negru

Înainte de acest important duel, antrenorul gazdelor, Cristian Negru, a declarat următoarele: “Așteptăm cât mai multă lume la stadion, sâmbătă. Vom încerca să nu-i dezamăgim pe spectatori. De obicei când am avut meciuri cu miză și cu adversari puternici ne-am descurcat bine. Eu sper să fie la fel și cu Petrolul. Ei au prima șansă, și nu prin prisma numelui, ci prin bugetul pe care îl au, condițiile pe care le au și lotul de care dispun. Dar pe teren, lucrurile se mai schimbă! Mai ales că jucăm acasă, unde nu prea am dezamăgit. Putem spera și la o victorie, dar am fi mulțumiți și cu un punct. Avem 16 jucători valizi, singurul accidentat este Andrei Bîră. Jucătorii sunt conectați la meci, așteaptă și ei cu interes acest joc. Ar fi frumos și sperăm ca stadionul sa fie plin Ne dorim ca cei prezenți în tribunele municipalului roșiorean să ne susțină și să ne “împingă de la spate” spre o victorie spectaculoasă, având o atitudine de fair-play față de adversari și suporterii acestora” a spus tehnicianul trupei din Roșiorii de Vede.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor