MĂSURI PENTRU EVITAREA INCENDIILOR

Costin

Sobele si cosurile trebuie curatate pentru evitarea incendiilor pe timpul iernii. Masuri de precautie trebuie sa isi ia si cei care folosesc instalatii electrice pentru incalzirea locuintelor. Intrerupatoarele, prizele sau cablurile electrice nu trebuie sa aiba defectiuni sau sa fie improvizate.

În sezonul rece, trebuie respectate o serie de măsuri pentru prevenirea producerii incendiilor la locuințe.

Pompierii spun că este interzisă folosirea aragazului pentru încălzirea locuinței și că detectoarele de fum și de gaze nu ar trebui să lipsească.

Potrivit ISU Prahova, iarna trecută, la nivelul județului s-au produs 96 incendii având ca și cauze probabile factori ce decurg din nerespectarea măsurilor de prevenire a incendiilor pentru sezonul rece.

Trebuie menționat însă faptul că asta nu înseamnă că au ars 96 de case. Cele mai multe dintre incendii  se manifestau doar la coșul de fum sau aparatele de încălzire, pe suprafețe foarte mici, de 5-10 metri pătrați.

COREP 07 SRL - Firma de constructiiblejoigratielanovacgristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor