logo
RNTV Live

Măsuri de siguranță sporite la meciurile de pe „Ilie Oană”

ilie oana
rnews

Aproximativ 230 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile ,,Matei Basarab” Ploieşti, asigură măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor ce vor fi prezenţi la meciurile de fotbal dintre dintre echipele UTA Bătrâna Doamnă – F.C. Viitorul Constanța, contând pentru Finala Cupei României Under 19 cu începere de la ora 17.00 și F.C. Voluntari – A.F.C. Astra Giurgiu, contând pentru Finala Cupei României cu începere de la ora 20.45.

Evenimentele sportive se vor disputa sâmbătă, 27 mai 2017, pe Stadionul „Ilie Oană” din  Ploiești.

Intrarea în stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenţi ai societăţii de pază şi protecţie contractată de FRF  în calitate de organizator.

Jandarmeria face următoarele recomandări:

  • Pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în arena sportivă, Jandarmeria recomandă spectatorilor să vină din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porţilor de acces.
  • accesul spectatorilor este permis începând cu orele 15.30
  • Jandarmeria recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice.
  • Jandarmeria informează suporterii că legislaţia în vigoare interzice persoanelor fizice deţinerea, folosirea sau efectuarea oricăror operaţiuni cu materiale pirotehnice aşadar, spectatorii nu au voie să introducă în stadion astfel de obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă.
  • De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.
  • Este interzis accesul în stadion cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte confecţionate pentru tăiere, împungere sau lovire.
  • Pentru a evita ambuteiajele în trafic şi disconfortul creat prin aceasta, Jandarmeria recomandă să se folosească mijloacele de transport în comun, până în apropierea blocajelor ce vor fi instituite în zona adiacentă stadionului.
  • Suporterii care se vor deplasa la stadion cu autoturismele trebuie să aibă în vedere faptul că în zona stadionului există posiblitatea să nu găsească locuri de parcare disponibile. În acest sens, sunt rugaţi să-şi parcheze autoturismele în spațiile amenajate în alte zone ale municipiului.
  • Totodată, persoanele care vor veni la stadion cu autoturismele şi fac deplasarea din alte localităţi, sunt rugate să ia în considerare posiblitatea parcării acestora în apropierea intrărilor în municipiu.
  • Pentru a evita producerea unor incidente nedorite, este recomandat ca în interiorul autoturismelor să nu fie lăsate la vedere bunuri de valoare care ar putea tenta infractorii.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor