MĂSURA SE MENȚINE: Nu consumați apă de la robinet!

După ce o avarie produsă ieri, 9.02.2019, a afectat rețeaua de distrubuție a apei potabile în mai multe zone, măsura privind consumul de apă potabilă se menține.

Atât DSP, cât și APA NOVA au emis comunicate de presă prin care  informează ca parametrii de turbiditate si clor se incadreaza in limitele de potabilititate, însă rezultatele finale vor veni abia marți. Iată sfaturile emise de către DSP într-un comunicat de presă.

In zona afectata ieri, 09.02.2019, de avaria majora ce a generat probleme privind aspectul de turbiditate a apei furnizate, parametrii de turbiditate si clor se incadreaza in limitele de potabilititate in conformitate cu verificarile realizate de laboratorul mobil al companiei Apa Nova Ploiesti, verificari realizate si astazi, 10.02.2019.

In data de 09.02.2019 in paralel cu interventiile de localizare si izolare a piederii s-au realizat si manevre de transferare treptata pe alta zona de aprovizionare.

Prin aceste actiuni, la verificarile din teren, s-a constatat conformitatea pentru indicatorii clor si turbiditate.

Dupa localizarea pierderii si finalizarea interventiilor de izolare a tronsonului de conducta afectat in cursul serii de ieri, 09.02.2019, s-au realizat interventii de revenire la modul de alimentare initial, pentru a asigura alimentarea optima si din punct de vedere al presiunii furnizate catre utilizatori.

Atat in cursul zilei de ieri, cat si astazi, s-au prelevat si probe bacteriologice, rezultatul unor astfel de analize se obtine dupa 72 de ore.

In zonele: Cartier Nord, Cartier Republicii, strazile Ghe Doja, Splaiului zona strazilor Zidari si Deltei, operatorul serviciilor publice de alimentare cu apa si de canalizare a pus si pune la dispozitie cisterne mobile de apa, iar clientii pot suna la numarul de telefon 0800 800 923 prin Call center-ul companiei. Comunicat APA NOVA

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here