logo
RNTV Live

Măsură fără precedent în ceea ce priveşte preţul carburanţilor. Vezi propunerea Ministrului Finanţelor

preţul carburanţilor , Veşti proaste pentru şoferi! Se scumpeşte carburantul
Mihai Constantinescu

Măsură fără precedent

Măsură fără precedent în ceea ce priveşte preţul carburanţilor. Vezi propunerea Ministrului Finanţelor

Gata cu creşterile constante de preţ de pe piaţa carburanţilor. Ministrul de Finanţe vrea plafonarea lor începând de anul viitor.

Guvernul intenţionează să elimine supraacciza pe carburanţi anul viitor. Acest lucru ar veni la pachet cu economii. Mai exact, şoferii ar economisi aproape 20 de lei la un plin de 60 de litri, faţă de costurile de acum. Eugen Teodorovici se gândeşte şi la o fomulă prin care să plafoneze preţurile la pompă. Măsura ar fi o premieră pentru România, anunţă  sursata.ro.

România este printre ţările cu nivel ridicat de taxare- de 50%, dacă nu mă înşel, la benzină, 48% la motorină. Deci e loc de a micşora acest nivel. Discutăm cu cei de la Consiliul Concurenţei pentru a găsi o formulă legală ca această scădere să se regăsească în economie şi la nivelul fiecărui consumator, a spus Eugen Teodorovici, Ministrul Finanţelor conform sursei citate.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/fotocea-mai-bogata-comuna-din-prahova-are-statii-de-autobuz-ca-in-dubai-statiile-sunt-dotate-cu-senzori-camere-de-luat-vederi-aer-conditionat-si-monitoare/?fbclid=IwAR17YmDv-8ufp6YPh7fPedqsANJocxxoqL0Xtrbz-GLBsVH8Ns6heQs5wEI

Foto cu carater ilustrativ

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor