logo
RNTV Live

Masters 2024: Scottie Scheffler a câștigat a doua jachetă verde la Augusta National

BB1lkTie
Constantin Corina

Numărul unu mondial, Scottie Scheffler, a câștigat Masters pentru a doua oară, după ce o performanță impunătoare la Augusta National a demonstrat de ce a fost favoritul înainte de turneu.

  • Turneul Masters este unul dintre cele mai prestigioase evenimente din lumea tenisului, organizat anual pentru jucătorii profesioniști de tenis. Acesta face parte din seria turneelor de Grand Slam, alături de Australian Open, Roland Garros, Wimbledon și US Open. Turneul Masters, cunoscut și sub numele de ATP Finals (pentru bărbați) și WTA Finals (pentru femei), reunește cei mai buni opt jucători sau jucătoare din clasamentul mondial la finalul sezonului.

Suedezul Ludvig Aberg a tras 69 pentru a termina secundul la debutul său major.

Anglialul Tommy Fleetwood (69) a terminat al treilea împreună cu perechea americană Collin Morikawa (74) și Max Homa (73).

Fleetwood a organizat o rundă impresionantă pentru a face o încărcare târzie în clasament și a înregistra cel mai bun rezultat al său la Masters.

Americanul de 27 de ani a arătat o emoție rară pe al 18-lea green, în timp ce a primit aclamațiile patronilor Augusta după ce a încheiat a doua sa victorie la Masters în trei ani.

Soția lui Scheffler, Meredith, urmează să dea naștere primului lor copil, iar texanul a spus sâmbătă că este pregătit să părăsească Augusta la jumătatea rundei dacă ea intră în travaliu duminică.

Adresându-se soției sale în timpul ceremoniei de prezentare a Green Jacket, Scheffler a spus: „Te iubesc și mă întorc acasă. Voi fi acasă cât de repede pot”.

  • Ceremonia jachetei verzi este parte integrantă a turneului Masters și este un eveniment foarte așteptat care are loc imediat după încheierea turneului. Ceremonia este concepută pentru a onora câștigătorul turneului și pentru a sărbători realizările și excelența lor pe teren.

Scheffler a realizat o abordare magnifică de 89 de metri în al nouălea, demonstrând o abilitate sublimă de a roti mingea și de a folosi contururile lui Augusta pentru a o rostogoli spre știft – lăsându-se cu un tap-in pentru păsările spate în spate.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor