logo
RNTV Live

Maşină în care se aflau cinci persoane, lovită de tren la Teișani

auto_tren
Dumitrescu Vlad

O maşină a fost lovită de tren, duminică după-amiază, la o trecere la nivel cu calea ferată din comuna prahoveană Teişani. În vehicul se aflau cinci persoane, care au scăpat ca prin minune.

Accidentul s-a produs duminică, în jurul orei 11.45, în satul Malu Vânăt din comuna Teişani, aproape de intrarea în localitate dinspre Vălenii de Munte. În zonă există o trecere la nivel cu calea ferată care nu e prevăzută cu bariere.

Autoturismul a fost acroşat de trenul de călători care circulă pe ruta Măneciu-Ploieşti Sud şi în care se aflau peste 100 de călători, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Şerban Cantacuzino” al judeţului Prahova.

 În maşina lovită de tren se aflau cinci persoane. Una singură a necesitat îngrijiri medicale la faţa locului, însă a refuzat transportul la spital pentru îngrijiri suplimentare, a mai anunţat ISU Prahova.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

George IonescuCOREP 07 SRL - Firma de constructiitermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromcoralparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor