logo
RNTV Live

MAȘINĂ FURATĂ ȘI RĂSTURNATĂ ÎN PÂRÂU

Costin

Un bolid de lux a fost furat de catre un tanar, fara permis de conducere, chiar din fata casei proprietarilor. Culmea este ca sotia barbatului pe numele caruia este inmatriculat autoturismul a vazut cand masina pleca de pe loc, insa a crezut ca sotul ei o parcheaza in alta zona. Doar ca mai tarziu avea sa afle ca vehicului se afla rasturnat in albia raului Dambu. Politistii au deschis un dosar penal pentru furt.

Masina fusese lasata de catre proprietara, in fata casei, pe strada Alba Iulia. Era putin trecut de ora 16.00, cand un tanar de 26 de ani a profitat de faptul ca autotusimul era descuiat si avea ceia in contact. Desi nu avea permis de conducere s-a urcat la volan si a demarat in tromba.  

Culmea este ca femeia care lasase masina neasigurata a privit pe geam cum autoturismul s-a pus in miscare, insa a crezut ca sotul ei este cel care se urcase la volan sa o parcheze in alt loc. Avea mai apoi sa afle ca nu este asa, iar ca bolidul de lux a fost gasit rasturnat in albia paraului Dambu.

Politistii continua cercetarile in dosarul deschis pentru infractiunea de furt. Barbatul de 26 de ani a fost retinut pentru 24 de ore si va fi prezentat unitatii de parchet pentru luarea unei masuri preventive.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldeko-angajeazaekond-angajeazasponsor