Ploiești: Mașină dezmembrată pe o stradă, de hoți. Polițiștii au pornit în urmărirea lor.

reţinut 24 de ore recidivistbanii din casă

Mașină dezmembrată pe o stradă, de doi hoți. Polițiștii ploieșteni au pornit în urmărirea lor după ce fapta a fost sesizată.

Imediat după sesizare, polițiști Secției de Poliție nr. 2 Ploiești au pornit în urmărirea mașinii cu care se deplasau cei doi bărbați, mașina fiind oprită pe o stradă din Ploiești. Pentru a-și asigura scăparea, cei doi bărbați au fugit la vederea polițiștilor, însă la scurt timp unul dintre ei a fost imobilizat, fiind dus la audieri.

cel mai verde complex reziential

În continuarea investigațiilor și cercetărilor, au fost puse în executare trei mandate de percheziție domiciliară pe raza orașului Mizil și în comuna Berceni. În urma pechezițiilor au fost ridicate mai multe catalizatoare auto precum și mai mai multe scule susceptibile a fi utilizate la demontarea ori secționarea de componente auto.

Față de persoana bănuită a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, ulterior fiind dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, precum și pentru depistarea celui de-al doilea bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunii.

Vezi și https://republikanews.ro/trafic-restrictionat-pe-dn1a-2/

Vezi şi https://republikanews.ro/angajatorii-prahoveni-parliti…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

tymbark

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here