logo
RNTV Live

Mascaţii le-a “tăiat creanga”. Percheziţii în mai multe zone din Prahova. Afacere pusă pe butuci

mandate periate cannabis desfăşurare de forţe VIDEO/ 15 percheziţii domiciliare efectuate de poliţişti din Buzău, Prahova şi Galaţi pentru destructurarea unei grupări periculoase
Mihai Constantinescu

Percheziţii la persoane bănuite de furt de lemne

Mascaţii le-a “tăiat creanga”. Percheziţii în desfăşurare în mai multe zone din Prahova.

O mică afacere a fost pusă pe butuci în această dimineaţă de către oamenii legii. Mai multe persoane sunt bănuite că furau lemne şi ulterior le vindeau cumpărătorilor de ocazie pe bani frumoşi. Furturile se dădeau din fondul forestier situat pe raza comunei Drăgănești.Cumpărătorii foloseau lemnele pentru încălzirea locuinţelor. Planurile le-au fost date peste cap.

În această dimineaţă mascaţii au descins în locuinţe din  comuna Colceag și din comuna Iordăcheanu, satul Vărbila. În total au fost organizate trei percheziţii.

În urma perchezițiilor, polițiștii au indisponibilizat 3 motoferăstraie, precum și alte unelte folosite în activitatea infracțională. De asemenea, a fost confiscată cantitatea de aproximativ 4 m³ de material lemnos.

Au fost puse în aplicare 8 mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul poliției, pentru audieri.

Perchezițiile au fost desfășurate cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale din I.J.P. Prahova.

Acțiunea a beneficiat de suportul tehnic al Direcției de Acțiuni Speciale a Poliției Române.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor