logo
RNTV Live

Marş pe două roţi pentru respect în trafic

Marsul-pe-doua-roti-1
rnews

O nouă ediţie a “Marşului pe două roţi”, mâine, 23 aprilie, începând cu ora 12.00, în Câmpina. Acţiunea este una organizată de asociaţiile Pro Câmpina, Roata de Foc şi Bicicliştii Anonimi şi este una menită să încurajeze ceea ce înseamnă respectul în trafic.

Zeci de biciclişti şi motociclişti din întreaga ţară sunt aşteptaţi la eveniment, organizatorii dorind să le reamintească şoferilor, mai ales, că şi cei care circulă ” pe două roţi” sunt participanţi la trafic şi trebuie trataţi cu respect. Mai ales că numărul accidentelor în care sunt implicaţi biciclişti ori motociclişti este unul destul de mare, tocmai din cauza faptului că anumiţi şoferi nu acordă importanţa cuvenită conducătorilor de vehicule pe două roţi.

Plecarea se va face din Parcul de la Soldat, se va face un tur al oraşului pe un traseu deja stabilit, urmând ca participanţii să revină în punctul de plecare. La finalul marşului, care se bucură de sprijinul Poliţiei municipiului Câmpina, va fi organizată şi o tombolă, marele premiul fiind oferit de o firmă producătoare de mobilă.

sursa foto – campinaph.ro

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor