logo
RNTV Live

Marius Stan vrea să părăsească gruparea: “Este hotărârea mea și veți vedea că o voi respecta!”

marius stan
Mihai Constantinescu

Marius Stan vrea să părăsească gruparea: “Este hotărârea mea și veți vedea că o voi respecta!”

Prezent în studioul Ploiești TV la emisiunea Neconvențional, președintele Marius Stan a făcut o afirmație care merită a fi comentată:

“Indiferent cum se termină acest sezon, chiar dacă Petrolul promovează (și o să promoveze!), sunt decis să părăsesc gruparea și să-mi văd de viață! Nu este o decizie luată la cald, este hotărârea mea și veți vedea că o voi respecta!”

Este foarte clar că se întâmplă ceva la clubul fanion al orașului iar decizia lui Stan lasă frâu liber atât iminentelor comentarii cât și celor care stau în joc de glezne și pregătesc anualele “guverne” din umbră!
Marius Stan a avut o prestație solidă pe care o veți putea savura diseară, de la ora 21:00, la emisiunea înregistrată, sau mâine, după prânz, în postările pe internet cu care sunteți atât de obișnuiți!
Până atunci, de la ora 18:00, poate ajungem la stadion să-i încurajăm pe “lupi” în tentativa de a-i învinge pe bucureștenii de la Metaloglobus!

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor