Premierul Marcel Ciolacu, care este și președintele PSD, a dezvăluit sâmbătă că fiecare ministru va prezenta în ședința de guvern propuneri privind reorganizarea ministerelor. El a menționat că acest demers a fost deja inițiat de ministrul Agriculturii, Florin Barbu, în cadrul unei ședințe a conducerii partidului.

Ciolacu a subliniat că Florin Barbu a prezentat viziunea sa privind reorganizarea Ministerului Agriculturii, și că acesta a fost doar un prim pas. După ce se va parcurge procesul de asumare a unui cadru legal general pentru reorganizarea administrațiilor locale și centrale, fiecare ministru va veni în ședințele de guvern cu propuneri de ordonanțe privind reorganizarea ministerelor.

Premierul a subliniat importanța acestui proces de reformă administrativă și a asigurat că acesta va începe în luna octombrie, fără amânări. El a felicitat colegul său, Florin Barbu, pentru inițiativa sa de a prezenta viziunea privind reorganizarea Ministerului Agriculturii, fără preaviz, și a invitat și ceilalți colegi să se implice în această reformă administrativă.

‏‏‎ ‎

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *