logo
RNTV Live

Graţiela Gavrilescu: “ȚARA ARDE ȘI ORBAN SE PIAPTĂNĂ!”

gratiela-gavrilescu-inquam-octav-ganea
Mihai Constantinescu

Graţiela Gavrilescu: “ȚARA ARDE ȘI ORBAN SE PIAPTĂNĂ!”

Deputatul Grațiela Gavrilescu trage un semnal de alarmă! Este de părere că PNL este preocupat de alegerile locale și parlamentare în loc să se mobilizeze să guverneze cum trebuie țara aflată în vârf de criză!

“Nu știm dacă și cum vom reporni economia, dar știm sigur că, pe 5 decembrie, ne vom exercita dreptul de vot… dacă vom mai trăi până atunci!
Nu știm nici dacă vor reîncepe școlile și cum anume…
Și nici măcar de unde luăm și cât vor costa măștile, anunțate ca obligatorii în spațiile publice, după 15 mai.
Desigur, nu știm nici numărul real al celor infectați dar acum, că dr. Streinu Cercel a fost mazilit, știm sigur că nici nu vom afla vreodată!
Nimeni nu ne spune nici în ce fel și după care algoritm România va beneficia de sprijin din partea UE…

Voiam să scriu că suntem un fel de… fiii ploii, adică mai rău decât cetățeni europeni de mâna a doua, dar ar fi fost o sintagmă total nepotrivită!
Pentru că suntem, din păcate, fiii SECETEI!
Iar agricultura României, domnule Orban, ați lăsat-o pe mâna unui nechemat!
Nici până acum nu s-au plătit subvențiile pentru motorină!
Nici acum nu avem apă pe canalele de irigații!… pentru milionul de hectare irigabile lăsate “grea moștenire” de ministrul Daea, pe care nu conteneați să îl ironizați!
Apropo: vă încumetați să faceți un sondaj în rândul agricultorilor să vedeți câți dintre ei au auzit de ministrul dumneavoastră sau l-au văzut măcar la televizor?”

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor