Caz socant la Spitalul Orasenesc Urlati, din Prahova. Un tanar care a ajuns la camera de garda, in urma unui accident de bicicleta a fost tratat superficial de catre medicul din urgente, acuza acesta. Fara o investigatie amanuntita tanarului i-a fost cusuta rana, desi avea o bucata de metal in picior. A aflat acest lucru dupa ce a ajuns in Olanda, unde plecase sa lucreze, si pentru ca s-a simtit rau a mers la un spital de acolo. Acum baiatul se recupereaza, insa nu este exclus sa sufere o alta interventie chirurgicala. 

Ancheta la Spitalul Orasenesc Urlati a pornit dupa ce un tanar de 34 de ani, din comuna prahoveana Apostolache, acuza ca un medic i-a lasat in picior, in timpul unei interventii, manerul de frana de la bicicleta. A ajuns la unitatea medicala in urma unui accident.

Doar ca odata plecat acasa, Madalin se simtea extrem de rau, asa ca a doua zi a revenit la spital. De garda era un alt medic.

Odata ajuns in Olanda rana barbatului s-a infectat, iar durerile erau ingrozitoare. Nu a putut sa munceasca, asa ca angajatorul strain l-a dus la un spital.

Directia de Sanatate Publica Prahova a trimis inspectorii in control la spitalul din Urlati. Tanarul este decis sa depuna plangere la Colegiul Medicilor, odata ce va reveni in tara. Momentan este acasa si nu poate sa mearga la munca. Daca rana nu va vindeca asa cum spera, medicii olandezi il vor supune unei noi interventii chirurgicale.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *